Интимно

Топ 6 горещи мъжки точки

Открийте неговите магични точки

13.01.2015г. / 16 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

По време на любовна игра или полов акт всеки иска да намери най-горещите точки на своя партньор. Следващото кратко ръководство ще ви запознае с магическите еротични места при представителите на силния пол, изключително чувствителни на допир.

Ушите

Ухото е много чувствителна част от анатомията на човека. С-образната форма на ушната мида е сноп от нервни окончания. Стимулирайте тази гореща точка, докосвайки я нежно с език, зъби или ръце. Това ще му достави наистина голямо удоволствие.

Перинеума

Това е едно специално място, което се намира между тестисите на мъжа и ануса. То е една от най-чувствителните зони и също е снабдено с много нервни окончания. Може да доведе до оргазъм мъжа само чрез докосване на тази точка.

За да стимулирате вашия партньор, повдигнете тестисите с една ръка, а с палеца или останалите пръсти с леки кръгови движения стимулирайте перинеума. Продължете с тази игра толкова дълго, колкото желаете и двамата.

Френулум

Френулумът е юздичка, нежна кожа, която свързва препуциума със долната част на главата на пениса.

Деликатна точка, която се нуждае от много малко стимулация, за да се почувства партньорът ви наистина невероятно. По време на орален секс не подминавайте тази гореща точка, а я стимулирайте нежно.

Гърдите

Мъжете обичат да бъдат докосвани по гърдите, и по-специално по зърната. Те са изградени от голям брой нервни окончания и имат еднакъв потенциал за еротично удоволствие, както при жените.

Започнете с леко галене по гърдите. След това преминете към стимулация на зърната с леки кръгови движения, погалване с език. Редувайте смучене, близане, щипане. Всичко това е част от любовната игра между двама души. Преоткрийте я!

Свързани статии

Тестисите

Тестисите са една от ерогенните зони на мъжете, но специално внимание трябва да обърнете на тънката линия, която свързва по средата семенните торбички. Стимулирайте я 20-30 секунди и партньорът ви ще ви се отблагодари двойно за това усещане.

Гръбнакът и опашната кост

Гръбнакът е необичайно чувствителна зона. Започнете от врата с леки докосвания и продължете до края. След това се върнете обратно.

Гръбнакът и опашната кост може да стимулирате по време на любовната игра или когато сте в мисионерска поза. Опитайте и партньорът ви ще остане приятно изненадан.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 9 години )