Ако сте чували "намери ли клитора ми?", значи нещата не са ок. Пътят към него ще ви направи почти божествени в очите на партньорката ви. Нещата са прости, но точно там е тайната на успешния любовник.

Трябва да сте сигурен, че ръцете ви са чисти, а ноктите - изрязани. Започнете с едно V с показалеца и средния пръст и с двата пръста търкате нагоре и надолу вътрешните срамни устни. Никакви нокти и дране, нали!

След като партньорката ви вече е готова, пак с тези два пръста, но само с връхчетата им, масажирайте самия клитор с кръгови движения. Започнете много бавно и чак когато тя стане много възбудена, ускорете темпото.

Отвреме навреме спирайте за малко с масажа и пъхнете двата пръста във вагината й с движения напред-назад, наподобяващи движенията на пениса по време на акт. Редувайте клитора с вагината и обратно.

Не забравяйте устните. Това е най-доброто, което можете да включите в действие, когато говорим за стимулация на клитора. Устата може да сътвори истински чудеса на това специално място. Слюнката служи за добър овлажнител, а езикът е най-добрият приятел на клитора!

Освен за проникване, пенисът може много добре да се включи в играта с клитора. Жената в леглото ви ще изхвърчи в небесата, ако потъркате клитора й с пениса си, преди да влезете в нея. А когато най-накрая проникнете - излишно е да говорим за това.

Не е добра идея още в началото на любовната игра да се втурнете ентусиазирано към клитора й, това не само че няма да я възбуди, но може и да предизвика обратния ефект.